Verhuis checklist

Een verhuizing is meer dan u van te voren misschien zal denken. Er zijn veel aspecten waar naar gekeken moet worden, zoals het inplannen van vrije dagen. Wij zullen voor u de belangrijkste punten op een rijtje zetten zodat de verhuizing spoedig zal verlopen. Heeft u uw woning rondom Rosmalen nog niet kunnen verkopen? Schakel dan een makelaar uit Rosmalen in.

Voorbereiding

Allereerst moet u zeer goed plannen. Het is namelijk zeer checklist verhuizen verhuistipverstandig om dit een maand vooraf te doen, zodat u eventuele tegenslagen op zou kunnen vallen. Houd de planning wel realistisch, want anders loopt u alsnog het risico om bepaalde handelingen te overhaast te doen, wat weer zorgt voor de nodige stress.

Ook moet u bedenken of u in eigen netwerk de nodige kennissen of vrienden heeft, die u kunnen helpen bij het verhuizen. Het is namelijk zonde om een bak te huren en er later achter te komen dat het ook gratis had gekund.

Wij raden u ook aan om van te voren de nodige instellingen en mensen op de hoogte te brengen van uw verhuizing. Eigenlijk moet u alle instelling op de hoogte brengen van de verhuizing, waar u post van ontvangt. Het is namelijk niet handig om post nog op het oude adres te ontvangen.

De verhuizing

Wanneer u een bepaalde kamer leeghaalt is het verstandig om alles uit één kamer in één doos te deponeren. Hierdoor houdt u overzicht en kunt u de dozen gemakkelijk uitpakken en meteen in de juiste kamer plaatsen. Dit geeft u orde en rust tijdens en na de verhuizing. Bij deze handelingen is het ook verstandig om de waardevolle spullen op een veilige wijze te vervoeren, zodat deze niet beschadigd zullen raken tijdens de verhuizing. U bent namelijk niet de eerste waarvan het gebeurd dat er waardevolle spullen beschadigd raken.

Alles op zijn plek? Controleer nog één keer de oude woning op achtergebleven spullen en lever hierna pas de sleutel in! Wij wensen u bij voorbaat veel succes.