Particuliere verhuizing

In Nederland is Veen Verhuizingen vooral in Midden Nederland een begrip aan het worden. Kwaliteit en service staan ver bovenaan de prioriteitenlijst. Kwaliteit als het gaat om verpakkingsmaterialen, het wagenpark en vooral ook als het gaat om gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Onze service begint al bij de voorbereiding en planning (die uiterst flexibel is) en strekt tot ver na de verhuizing. De klant staat centraal en dat merkt u!

Of u nu enkele grote stukken verhuist, de gehele inboedel, met of zonder inpakservice etc… wij staan altijd voor u klaar. Middels een vrijblijvende taxatie-afspraak vooraf wordt u persoonlijk geïnformeerd over de mogelijkheden en kosten. U ontvangt altijd een schriftelijke offerte waarin duidelijk staat omschreven wat u mag verwachten en voor welke kosten zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Verhuizen is soms een noodzaak

Er zijn helaas ook gevallen waarbij verhuizen geen keuze is. Diverse situaties zijn hiervoor te bedenken, wij helpen daarom graag mee te denken in oplossingen. Verhuizen met behulp van een verhuisbedrijf hoort voor iedereen mogelijk te zijn. Voor ieder budget hebben we daarom wel een oplossing. Bij een lager budget is er wat meer creativiteit vereist, maar ook daar hebben wij ervaring in opgebouwd!

Neem geheel vrijblijvend contact op om meer informatie te ontvangen over uw situatie. We denken graag met u mee in oplossingen om zodoende tot een wederzijdse samenwerking te komen.