Een nieuwe muziekinstallatie

Ik had een aantal jaar geleden een stereo installatie met cd speler en bekabelde speakers gekregen. Daar was ik dan ook enorm blij mee. Dit had ik in die tijd niet zelf kunnen bekostigen zo duur was het.Vooralin die tijd je had toen nog niet zoveel keuzes als nu. Ik heb daar ook enorm veel plezier aan beleefd, maar nu was het tijd voor een nieuwe muziek installatie. Ik had het merk Sonos en ik moet je zeggen dat het een goed merk is en ik zou zo weer voor het merk kiezen. Dat heb ik dus ook gedaan ik had besloten voor een set draadloze speakers te gaan. Het is ook helemaal van deze tijd. Nu kan ik gewoon genieten van een muziekinstallatie waar ik zeker geen spijt van krijg.

Het model ziet er super straks uit en heeft de kleur withoogglans. Er zitten zowel grotere als kleinere speakers bij. Dat vond ik er wel heel mooi uit zien en past het meteen ook bij de rest van onze meubels. Daar kijk je natuurlijk ook na of het allemaal wel mooi uit ziet, want vaak is dat ook de keuze dat je juist kiest voor geen kabels. Dit zie je toch te zitten, ondanks het of achter de plint is weg gewerkt of achter een kabelgootje zit. En met het gevolg je kan de speaker niet meenemen naar boven of naar buiten. Wat ook wel een mooie vooruitgang is, is dat je de muziek kan streamen. Dus je hebt geen cd’s meer nodig want het komt zo via je smartphone of tablet binnen. En je zet de muziek op die je graag wilt horen, zonder moeilijk te doen maar gewoon op 1 knop. En maakt niet uit waar je staat, boven of beneden het doet gewoon wat je vraagt ideaal toch.