Bouwkundig Rapport

Waarom een bouwkundig rapport?

Misschien is jou aangeraden om een bouwkundig rapport te laten opstellen of heb je erover gehoord maar vraag je je af waarom je hiervoor zou betalen. Daar zijn diverse redenen voor. Je vindt ze hieronder, maar kunt ook eens kijken naar bijvoorbeeld https://www.vergelijk-bouwtechnischekeuring.nl/bouwkundig-rapport/.

Voorkom dat je uiteindelijk meer geld kwijt bent

Als je op het punt staat om een huis te kopen, vooral als het een huis is dat al een decennium of nog langer geleden gebouwd is, dan is het laten maken van een bouwkundig rapport belangrijk. Zo weet je zeker dat jou geen onaangename verrassingen te wachten staan en je waar voor jouw geld krijgt. Makelaars willen de koop immers snel sluiten en zullen niet te lang bij de staat van het huis stilstaan. Ook als de verkoper nog zo betrouwbaar overkomt, kun je daar beter niet op rekenen en een onafhankelijke partij inschakelen om de woning te beoordelen.

Voorkom wantrouwen of problemen achteraf bij kopers

Maar ook als je zelf je huis wilt verkopen kan het handig zijn om een bouwkundige keuring te laten doen. Dit geeft de potentiele kopers alvast vertrouwen en zal ervoor zorgen dat er meer geïnteresseerden op het huis af komen. Zo heb je ook direct de koper over alle eventuele gebreken van het huis geïnformeerd, wat wettelijk verplicht is. Wanneer er later nog gebreken worden ontdekt, kun jij in ieder geval met een rapport aantonen dat het huis van tevoren goed is onderzocht. De kosten voor de gebreken zijn dan al direct mee genomen in de onderhandelingen voor de koop.

Krijg een raming van de onderhoudskosten

Als je van plan bent het huis te gaan verbouwen kan een bouwtechnische keuring ook nuttig zijn. In een bouwkundig rapport vind je gebreken van de woning die jij wilt gaan kopen, verkopen of verbouwen. Van ieder onderdeel van het huis dat de inspecteur heeft beoordeeld, zoals de constructie, het metselwerk, de gevel, het dak, de kozijnen, het schilderwerk, de fundering, installaties, vloeren, wanden, sanitair, goten, garage, veiligheid en alles wat er te beoordelen valt zie je in een overzicht in welke staat het verkeerd. Daarnaast wordt er een kostenplaatje gemaakt van de gebreken die aan het licht zijn gekomen.

Read More

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuiservaringen met Studentverhuisservice Amsterdam

Sterke punten van StudentVerhuisService

Student Verhuis Service heeft veel sterke punten. Zo is het een betrouwbaar verhuisbedrijf dat klanten probeert te helpen en op hun gemak te stellen tijdens een verhuizing. Een Student verhuisbedrijf vanuit Amsterdam zorgen dat verhuizers over de kennis beschikken om de spullen zo veilig mogelijk naar de nieuwe locatie te brengen en over kennis beschikken van alle verhuismaterialen. Dit kan een verhuislift zijn of een ander automatisch materiaal. Ook is een studenten verhuisservice wat betreft de prijs zeer realistisch. U betaald voor wat u heeft gebruikt. Geen extra onnodige kosten. En voor deze prijs bieden wij de kwaliteit die nodig is tijdens de verhuizing.

Klantvriendelijk

Student verhuisservice Amsterdam proberen elke klant een goed gevoel te geven. Zo bieden ze goede verhuizingen en hulp aan om de klant tevreden te houden. Ook voor vragen of opmerkingen staat het studenten verhuisbedrijf te Amsterdam klaar om u te helpen. Dit kan telefonisch of online. Ook tijdens de verhuizing neemt het Studenten verhuisfirma van tevoren contact op om de wensen van de klant te bespreken. De mogelijkheden worden besproken en op de dag van de verhuizing gaat er een verhuishulp mee voor het vervullen van de klant zijn wensen. De klant is koning en dat is erg belangrijk voor ons om ons daaraan vast te houden. Elke dag meten we de klanttevredenheid om daarna terug te koppelen. Daardoor kunnen we ons elke dag verbeteren.

Reactietijd van verhuisbedrijf Amsterdam

Reactietijd is heel belangrijk voor het imago van het bedrijf. Maar ook voor de klanten. Klanten willen snel reactie op vragen of op mailtjes. Het Studenten verhuisbedrijf Amsterdam proberen dan ook zo snel mogelijk te reageren op klanten. Dit kan telefonisch of online. Veel mensen hebben het liefst online. Daar beantwoorden een student verhuisbedrijf de meeste vragen. U kunt online offertes aanvragen, maar telefonisch zijn er ook mogelijkheden om een professioneel verhuisbedrijf te benaderen. Dan bent u gegarandeerd van een snel antwoord. Door hieraan te houden proberen de Studentverhuizers de beste verhuisservice in Amsterdam te bieden.

Werknemers en service van verhuisfirma Amsterdam

Studentverhuizers werken met studenten. De studenten zijn gemotiveerd en werken efficiënt. De medewerkers hebben passie voor verhuizen. Ze zijn bekend in Amsterdam en omgeving. Hierdoor kunnen ze goed helpen met het verhuizen in Amsterdam. U kunt onze verhuisfirma huren in Amsterdam en dan helpen de werknemers u met de verhuizing of dergelijke vervoermiddelen. De medewerkers zijn flexibel en halen het beste in zichzelf naar boven tijdens de verhuizingen. Ze leren bij elke verhuizing nieuwe ervaringen opdoen. Wij zorgen dat de medewerkers veilig met het materiaal omgaan en zorgen dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om zo veilig mogelijk te kunnen verhuizen.

Techniek van StudentVerhuisService

De techniek van een studenten verhuisbedrijf zijn dat we gebruik maken van het modernste verhuismateriaal. Ook zijn onze medewerkers relatief jong. Hierdoor kunnen ze sterk en efficiënt samenwerken en bereiken de studentverhuizers goede resultaten. Er wordt beschikt over kennis en professionele technieken!

 

Read More

Beste wasdroger kopen

Als je iets nieuws koopt dan wil je het liefste de beste kopen. Tenzij dit je veel meer gaat kosten dan nodig. Dan gaan mensen vaker voor een goedkoper alternatief. Dit artikel is gericht op het bekijken van de beste wasdroger van dit moment. Er is geen rekening gehouden met eventueel de prijs van de wasdrogers.

Beste wasdroger op dit moment 

  1. Welke is het 

Op dit moment staan er gek genoeg 2 wasdrogers op nummer 1. De reden hiervoor is misschien niet zo raar. De 2 wasdrogers komen namelijk uit de zelfde fabriek. De droogtrommels waar het over gaat zijn de Siemens WT47Y700NL en de BOSCH WTY87700NL. Bosch en Siemens hebben sinds een poos een samenwerkingsverband. Hiermee werken ze samen aan producten zoals wasdrogers en wasmachines. Deze samenwerking betaald heeft zich zeer goed uitbetaald aangezien ze voor zowel wasdrogers en wasmachines op nummer 1 staan. De wasdrogers krijgen een 7,5.

  1. Waar is hij goed in 

Ondanks dat het de beste wasdroger is krijgt hij zeker geen 9. Ook aan deze droger zitten mindere kanten. Eerst nemen we de positieve punten van deze wasdroger door.

Energieverbruik – 8,6

De wasdroger heeft een laag energieverbruik. Deze warmtepompdroger krijgt een 8,6 waardoor hij ook in de top in de top 5 staat van meest energie zuinige wasdroger. Ondanks dat er wellicht goedkopere wasdrogers zijn is het dus zeker een goede optie. De kosten op de lange termijn zijn lager dan veel andere droogtrommels door het lage energieverbruik.

                                    Makkelijk te gebruiken – 8,0

Het is al irritant genoeg dat je wekelijks de was moet doen. Het is daarom erg fijn als fabrikanten een beetje rekening houden met hoe makkelijk de wasdroger in gebruik is.

Het voordeel aan deze drogers is dat ze erg makkelijk in gebruik zijn.

Lucht droog houden – 7,8

De lucht droog houden lijkt minder interessant maar dit is zeker een belangrijk punt. Als de lucht namelijk vochtig is dan kan dit effect hebben op de omgeving. Staat de wasdroger in een goed geventileerde ruimte dan is er niet zoon probleem. Is dit niet het geval op de plek waar jou wasdroger staat dan is het slim om hier rekening mee te houden.

Als de lucht van je ruimte erg vochtig word kunnen er vochtplekken ontstaan op de muur en kan stof in de ruimte een extreem goede broedplek voor bacteriën worden. Problemen zoals huisstofmijt kunnen dan voor gaan komen. Dit wil je zoveel mogelijk voorkomen als het mogelijk is.

  1. Waar is hij minder goed in 

Het is niet gek dat de wasdroger ook puntjes heeft waar hij minder goed in is. Helaas bestaat de perfecte wasdroger nog steeds niet.

                                    Kreukels– 4,1

Zoals je wellicht weet komen je kleren helaas niet kreukloos uit de wasdroger. Katoen is sowieso gekreukt. Dit is helaas nog steeds niet te voorkomen. Synthetische was kan echter wel minder gekreukt uit de droogtrommel komen. Dit is bij deze wasdroger echter niet het geval. Dit is zeker een van de mindere kanten van deze droger.

  1. Waar kan je de wasdroger kopen? 

Omdat deze wasdrogers zo goed zijn is het aanbod verkooppunten zeker voldoende. Het is daarom dan ook verstandig om wat research te doen naar de beste plek. Deze droger-kopen kan ook online. Vergelijkwebsites hebben vaak al uitgezocht waar je de wasdroger het goedkoopste kan kopen. Dit scheelt consumenten een hoop tijd.

Read More

Strak design in huis

Ik woon inmiddels al een aantal jaartje in het centrum van Utrecht samen met mijn vrouw en kinderen. Onze kinderen worden inmiddels 12 en 10 jaar oud. We hebben sinds de geboorte van onze jongste zoon geen nieuwe meubels meer gehaald. Dus nu was het eens tijd voor vernieuwing. Dat hebben wij dan ook gedaan, alle meubels hebben we vervangen. Het heeft een strak uiterlijk precies wij het graag willen hebben. Nu hebben wij de computer terug gezet op onze nieuwe bureau. Maar het ziet er niet uit, je weet niet wat je ziet. Het is echt oerlelijk. Ik zei tegen mij vrouw dat de computer ook aan vervanging toe is niet alleen omdat het niet bij onze nieuwe interieur past maar ook omdat de computer de laste tijd veel mankementen vertoond. Ik wist meteen welke computer ik wilden.

De IMAC APLLE zonder twijfel. Het heeft zo’n goed, mooi en strak design. De behuizing is super dun. Het neemt weinig plaats in beslag, ondanks het wel een groot werkscherm heeft. Maar wij vinden dat wel prettig. Dan kunnen we het goed zien wat we aan het doen zijn. Wij worden namelijk ook een dagje ouder en dan is een klein scherm niet ideaal. Daar is zoveel aandacht aanbesteed. De muis en toetsenbord zien er ook heel strak uit. Het past perfect bij ons nieuwe interieur. Eenmaal geplaatst zag het er nog beter en mooier uit dan gedacht. En als de IMAC APPLE aanstaat komen de mooie heldere kleuren te voor schijn. Je ziet geen enkele pixel te voor schijn komen, zoveel pixels heeft het en heeft daarom ook een straks en scherp beeld. De helderheid van deze computer is van grote klassen. Dat was voor ons de voornaamste reden om de IMAC APPLE te kopen. Ook de rest van de IMAC is indrukwekkend.

http://www.imac-kopen.com

Read More

Een nieuwe muziekinstallatie

Ik had een aantal jaar geleden een stereo installatie met cd speler en bekabelde speakers gekregen. Daar was ik dan ook enorm blij mee. Dit had ik in die tijd niet zelf kunnen bekostigen zo duur was het.Vooralin die tijd je had toen nog niet zoveel keuzes als nu. Ik heb daar ook enorm veel plezier aan beleefd, maar nu was het tijd voor een nieuwe muziek installatie. Ik had het merk Sonos en ik moet je zeggen dat het een goed merk is en ik zou zo weer voor het merk kiezen. Dat heb ik dus ook gedaan ik had besloten voor een set draadloze speakers te gaan. Het is ook helemaal van deze tijd. Nu kan ik gewoon genieten van een muziekinstallatie waar ik zeker geen spijt van krijg.

Het model ziet er super straks uit en heeft de kleur withoogglans. Er zitten zowel grotere als kleinere speakers bij. Dat vond ik er wel heel mooi uit zien en past het meteen ook bij de rest van onze meubels. Daar kijk je natuurlijk ook na of het allemaal wel mooi uit ziet, want vaak is dat ook de keuze dat je juist kiest voor geen kabels. Dit zie je toch te zitten, ondanks het of achter de plint is weg gewerkt of achter een kabelgootje zit. En met het gevolg je kan de speaker niet meenemen naar boven of naar buiten. Wat ook wel een mooie vooruitgang is, is dat je de muziek kan streamen. Dus je hebt geen cd’s meer nodig want het komt zo via je smartphone of tablet binnen. En je zet de muziek op die je graag wilt horen, zonder moeilijk te doen maar gewoon op 1 knop. En maakt niet uit waar je staat, boven of beneden het doet gewoon wat je vraagt ideaal toch.

Read More

Verhuizen, zo kan het!

Je bent erover uit. Je hebt je droomhuis gevonden op funda, of bent langs geweest bij de makelaar, omdat zij in de etalage een prachtig huis hadden staan. Het idee bij verhuizen brengt al zaken met zich mee. Wat komt er nou allemaal kijken bij een verhuizing en hoe bereid je je voor? In dit artikel komen een aantal tips ter sprake die je zeker niet mag missen.

Tip 1:

Zorg voor goede stevige verhuisdozen en een plek waar je je verhuisdozen kunt opslaan. Er zijn verschillende plekken in Nederland die een opslagruimte aanbieden. Mocht je zelf een opslagplaats hebben, bijvoorbeeld een schuur of garage, zet de dozen nooit op de grond, maar op een verhoging.

Tip 2:

Begin op tijd met inpakken. Verkijk je niet op de spullen die je allemaal in huis hebt. Maak een soort planning hiervoor. Elke dag een of twee dozen in en begin met de zolder of onbewoonde kamer en werk langzaamaan naar de woonkamer toe. Hierdoor heb je eventueel meer ruimte om de dozen op te slaan.

Tip 3:

Pak per kamer of ruimte in en geef de dozen een naam. Zo kan je bij het uitpakken in je nieuwe huis snel zien waar de doos heen moet en of het breekbaar kan zijn of niet. Wacht nog eventjes met het inpakken van spullen die je dagelijks nog gebruiken moet.

Tip 4:

Zorg ervoor dat de grote spullen op laat meten of te testen, zodat ze door de deuren of ramen kunnen. Door alles goed te passen en meten voorkomt dit ergernis op het moment van versjouwen. Mochten grote spullen uit elkaar kunnen, doe dit en demonteer grote onderdelen, zodat je weer weet hoe ze in elkaar moeten.

Tip 5:

Wikkel glas, kopjes en ander breekbaar materiaal in oude kranten of kleding. Dit voorkomt dat tijdens schokken en stoten gaat breken. Gebruik hiervoor niet te grote dozen. Glaswerk en servies kan zwaar zijn en dit kan de doos doen doorzakken. Geef aan dat dit breekbaar materiaal is.

Read More

Wat te doen bij een verhuizing?

Verhuizen is heel veel werk en stress. Van te voren zal u wel denken, nee joh dat doe ik wel even. Niets is minder waar. Er gaat veel tijd in een verhuizing zitten en wanneer u het niet goed inplant, zal het ook nog geld kunnen gaan kosten. Komt u in tijdsnood? Dan is het in sommige gevallen noodzakelijk om een verhuisbedrijf in de hand te nemen om de deadline te halen. Dit wilt u natuurlijk niet en daarom geven wij u een aantal handige tips bij het verhuizen.

Navraag doen over de hypotheek

Bij een koophuis heeft u veelal te maken met een hypotheek. Het is belangrijk om hier vooraf alles goed over te hebben uitgezocht. Doordat er veel consequenties aan een hypotheek zitten is het belangrijk dat de kosten ruim gedekt kunnen worden. Een veel gekozen hypotheek verstrekker is de ING, kijk voor meer informatie op deze website.

Goede planningverhuizen en opslag

Eén van de belangrijkste punten van een verhuizing is het goed inplannen van uw tijd en mogelijkheden. Wanneer u zelf de middelen heeft om een verhuizing te realiseren, kunt u van te voren een planning maken. Deze moet echter wel realistisch zijn en u moet rekening houden met bijvoorbeeld het tegenkomen van files onderweg. Hierdoor kunt u eventueel op sommige avonden minder vaak op en neer rijden.

Sla spullen op

Wanneer u daadwerkelijk gaat verhuizen is het verstandig om de spullen die in één kamer komen te staan, deze ook in één doos of box te verzamelen. Heeft u tuinmeubelen? Dan is het verstandig om een kussenbox aan te schaffen. Hierdoor zullen de spullen op één plek verzamelt worden en is het makkelijk om ze in de nieuwe woning terug te vinden.

Vervoer

Wanneer u vervoer mogelijkheden in uw eigen kringen heeft moet u hier optimaal gebruik van maken. Dit is financieel aantrekkelijk en zo heeft u beheer over de tijden waarin u de spullen gaat verhuizen. Zo is het ook makkelijker met het plannen, want u kunt met de personen van de bus of aanhanger afspreken wanneer zij u komen helpen.

Een extra handje help is ook niet gek. Hierdoor kunt u makkelijk en snel de spullen op de juiste plaats krijgen. Vooral kinderen zijn hierbij handig, want zij willen u graag helpen voor een schijntje. Bekijk hier eens de mogelijkheden!

Read More

Verhuis checklist

Een verhuizing is meer dan u van te voren misschien zal denken. Er zijn veel aspecten waar naar gekeken moet worden, zoals het inplannen van vrije dagen. Wij zullen voor u de belangrijkste punten op een rijtje zetten zodat de verhuizing spoedig zal verlopen. Heeft u uw woning rondom Rosmalen nog niet kunnen verkopen? Schakel dan een makelaar uit Rosmalen in.

Voorbereiding

Allereerst moet u zeer goed plannen. Het is namelijk zeer checklist verhuizen verhuistipverstandig om dit een maand vooraf te doen, zodat u eventuele tegenslagen op zou kunnen vallen. Houd de planning wel realistisch, want anders loopt u alsnog het risico om bepaalde handelingen te overhaast te doen, wat weer zorgt voor de nodige stress.

Ook moet u bedenken of u in eigen netwerk de nodige kennissen of vrienden heeft, die u kunnen helpen bij het verhuizen. Het is namelijk zonde om een bak te huren en er later achter te komen dat het ook gratis had gekund.

Wij raden u ook aan om van te voren de nodige instellingen en mensen op de hoogte te brengen van uw verhuizing. Eigenlijk moet u alle instelling op de hoogte brengen van de verhuizing, waar u post van ontvangt. Het is namelijk niet handig om post nog op het oude adres te ontvangen.

De verhuizing

Wanneer u een bepaalde kamer leeghaalt is het verstandig om alles uit één kamer in één doos te deponeren. Hierdoor houdt u overzicht en kunt u de dozen gemakkelijk uitpakken en meteen in de juiste kamer plaatsen. Dit geeft u orde en rust tijdens en na de verhuizing. Bij deze handelingen is het ook verstandig om de waardevolle spullen op een veilige wijze te vervoeren, zodat deze niet beschadigd zullen raken tijdens de verhuizing. U bent namelijk niet de eerste waarvan het gebeurd dat er waardevolle spullen beschadigd raken.

Alles op zijn plek? Controleer nog één keer de oude woning op achtergebleven spullen en lever hierna pas de sleutel in! Wij wensen u bij voorbaat veel succes.

Read More

Waarom kiezen voor veen verhuizingen?

Wij van Veen Verhuizingen hebben al meer dan 15 jaar ervaring! Gedurende deze 15 jaar hebben wij heel veel klanten geholpen en positieve feedback mogen ontvangen. Voor ons is dit natuurlijk de grootste bevestiging en daardoor gaan wij met veel plezier op naar de volgende uitdaging. Ook is er veel geleerd en daardoor kan Veen Verhuizingen ook complexe situaties professioneel oplossen!

Maar om u verder te overtuigen wilt u natuurlijk garanties om zeker ervan te zijn dat u verhuizing in goede handen is.

  1. – 90% van de verhuizingen kunnen wij in 1 dag realiseren. Mocht dit niet het geval zijn dan gaan wij zoeken naar de meest passende oplossing, veelal is dit simpelweg door 2 dagen flink door te pakken.
  2. – Onze scherpe tarieven zijn mogelijk door het efficient inplannen van verhuizingen. Hierdoor zijn er voor ieder budget diverse pakketten die u kunt afnemen.
  3. – Voeren wij uw verhuizing uit, dan is deze ook direct verzekerd. Alhoewel wij heel zorgvuldig met uw spullen omgaan, is het rustgevend om te weten dat er een verzekering achter zit.
  4. – Helpt u zelf graag een handje is dat geen probleem en kan dat altijd schelen op de totale kosten. Flexibiliteit is daarom ook een kenmerk waar u van kunt profiteren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Naast onze eigen regio hebben wij namelijk ook een netwerk van verhuisbedrijven die u verder kunnen helpen met uw verhuizing. Zo kan door het hele land de verhuizing stressvrij worden geregeld en kunt u meer informatie ontvangen over de kosten die hierbij komen kijken!

Read More