Beste wasdroger kopen

Als je iets nieuws koopt dan wil je het liefste de beste kopen. Tenzij dit je veel meer gaat kosten dan nodig. Dan gaan mensen vaker voor een goedkoper alternatief. Dit artikel is gericht op het bekijken van de beste wasdroger van dit moment. Er is geen rekening gehouden met eventueel de prijs van de wasdrogers.

Beste wasdroger op dit moment 

  1. Welke is het 

Op dit moment staan er gek genoeg 2 wasdrogers op nummer 1. De reden hiervoor is misschien niet zo raar. De 2 wasdrogers komen namelijk uit de zelfde fabriek. De droogtrommels waar het over gaat zijn de Siemens WT47Y700NL en de BOSCH WTY87700NL. Bosch en Siemens hebben sinds een poos een samenwerkingsverband. Hiermee werken ze samen aan producten zoals wasdrogers en wasmachines. Deze samenwerking betaald heeft zich zeer goed uitbetaald aangezien ze voor zowel wasdrogers en wasmachines op nummer 1 staan. De wasdrogers krijgen een 7,5.

  1. Waar is hij goed in 

Ondanks dat het de beste wasdroger is krijgt hij zeker geen 9. Ook aan deze droger zitten mindere kanten. Eerst nemen we de positieve punten van deze wasdroger door.

Energieverbruik – 8,6

De wasdroger heeft een laag energieverbruik. Deze warmtepompdroger krijgt een 8,6 waardoor hij ook in de top in de top 5 staat van meest energie zuinige wasdroger. Ondanks dat er wellicht goedkopere wasdrogers zijn is het dus zeker een goede optie. De kosten op de lange termijn zijn lager dan veel andere droogtrommels door het lage energieverbruik.

                                    Makkelijk te gebruiken – 8,0

Het is al irritant genoeg dat je wekelijks de was moet doen. Het is daarom erg fijn als fabrikanten een beetje rekening houden met hoe makkelijk de wasdroger in gebruik is.

Het voordeel aan deze drogers is dat ze erg makkelijk in gebruik zijn.

Lucht droog houden – 7,8

De lucht droog houden lijkt minder interessant maar dit is zeker een belangrijk punt. Als de lucht namelijk vochtig is dan kan dit effect hebben op de omgeving. Staat de wasdroger in een goed geventileerde ruimte dan is er niet zoon probleem. Is dit niet het geval op de plek waar jou wasdroger staat dan is het slim om hier rekening mee te houden.

Als de lucht van je ruimte erg vochtig word kunnen er vochtplekken ontstaan op de muur en kan stof in de ruimte een extreem goede broedplek voor bacteriën worden. Problemen zoals huisstofmijt kunnen dan voor gaan komen. Dit wil je zoveel mogelijk voorkomen als het mogelijk is.

  1. Waar is hij minder goed in 

Het is niet gek dat de wasdroger ook puntjes heeft waar hij minder goed in is. Helaas bestaat de perfecte wasdroger nog steeds niet.

                                    Kreukels– 4,1

Zoals je wellicht weet komen je kleren helaas niet kreukloos uit de wasdroger. Katoen is sowieso gekreukt. Dit is helaas nog steeds niet te voorkomen. Synthetische was kan echter wel minder gekreukt uit de droogtrommel komen. Dit is bij deze wasdroger echter niet het geval. Dit is zeker een van de mindere kanten van deze droger.

  1. Waar kan je de wasdroger kopen? 

Omdat deze wasdrogers zo goed zijn is het aanbod verkooppunten zeker voldoende. Het is daarom dan ook verstandig om wat research te doen naar de beste plek. Deze droger-kopen kan ook online. Vergelijkwebsites hebben vaak al uitgezocht waar je de wasdroger het goedkoopste kan kopen. Dit scheelt consumenten een hoop tijd.